Prostě chci říct...

Prostě chci říct...

Anotace: Prostě mi stále chybíš, ačkoliv to zní děsně kýčovitě...

Jak jsi vzdálený,
tvář pomalu mizí pod víčky paměti,
zavírá je jako slušná dáma,
ale jsem to já, kdo nevidí...

Chtěla bych být sochařkou,
zachytit každý detail tvojí tváře,
hloubku touhy v očích tvých,
prosím, stůj mi modelem...

Jednou to určitě přebolí,
ale dnes se prostě chci litovat,
zoufale objímám medvídka z plyše,
je ti podobný, taky mu chybí úsměv (a očičko...)

Spřátelila jsem se s umyvadlem,
zákusek mi poradcem a milencem,
vidíš, skoro mi nechybíš,
bohužel, jen skoro...

Protože nic nenahradí objetí,
láskyplné vzdechy do polštáře,
slůvka něžně šeptaná,
lživá, ale nádherná...
Autor terezkys, 08.05.2011
Přečteno 301x
Tipy 7
Poslední tipující: Ziky, trhla.marketka, Giginka, CULIKATÁ, Jiná, Elisha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Elisha: doufám :-)

08.05.2011 21:33:00 | terezkys

bude líp, věř mi, bude...

08.05.2011 21:30:00 | Elisha

Láska je tak nádherná, ale ztěží pozná se ta pravá.... myslím, že ne vždy, a někdy máloky, chodí na poprvé, někdy to není ani napodruhé, či napotřetí...

08.05.2011 21:16:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí