cit v kalhotech

cit v kalhotech

Anotace: ...

Do vyrobené pohlednice
z krepáků a nitě
nakreslím mou lásku
jen tu a nic více

Ty ji ale nespatříš
už jednu cizí doma máš
všechen cit ke mě
do kalhot nasoukáš

Milenka má těžký úděl
svlečená zůstává sama
klidným tělem klame
v hlavě však má drama

Místo vzdychání slzy
místo pohybů už jen nehybnost
ale bude zase jinak brzy
až dorazí k nim znovu opilost

To sprchou smyje slzy slané
a pudrem zakryje trápení
divokou se opět stane
začne proces vábení
Autor Kite.Kat, 09.05.2011
Přečteno 380x
Tipy 5
Poslední tipující: Maryje..., Severka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ach jo :( ...ST

15.06.2011 23:40:00 | Maryje...

Moc hezké, líbí se mi, jak píšeš. Určitě vstaň a jdi dál :-D

10.05.2011 14:46:00 | E.T.Jane

Má to něco do sebe:) PS: ke mNě ;)

10.05.2011 07:00:00 | Severka

Zajímavé podání...

09.05.2011 09:53:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí