Vyznání

Vyznání

Anotace: Láska, zamilovanost - chvilku nebo až za hrob?

Tvář máš čistou, krásnou, bledou,
nejkrásnější chvíle když jsem s tebou.
Pohled do tvých modrých očí,
do tvého obětí chtěl bych skočit.

Smyslné myšlenky na tebe vedou,
nejkrásnější chvíle,když jsem s tebou.
Rád poslouchám tvůj lechtivý smích.
Mám tebe a nechci znát hřích.

Mrazivé chvění když tě nevidím,
hřejivý pocit jakmile tě uvidím.
Víš, jak je mi s tebou krásně?
Jsem schopen skládat pro tě básně.

Zahřívat skromnou touhou tvé dlaně
až zšediví mi skráně.
Lásko moje, co by to chtělo?
Držet tě pevně, laskat tvoje tělo.
Autor E.T.Jane, 09.05.2011
Přečteno 401x
Tipy 12
Poslední tipující: Květka Š., labuť, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Judita, Kars, šuměnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ať co nejdéle vydrží...;)

10.05.2011 07:20:00 | Severka

Dávám ST!*** za vyznání, projev citů... kéž jsou naplněná Tvá přání.

09.05.2011 09:02:00 | NikitaNikaT.

cokoli...

09.05.2011 07:24:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí