Temná noc s překvapením

Temná noc s překvapením

Anotace: V noci temné v zahradě sedící s náhlým překvapením...

Sedím v zahradě temné,
najednou slyším z dálky kroky.
Než se naděju, dotýkají se mě rty jemné,
ve mě se vyvolávají rozpaky.
Ptám se: Co se děje, co jsi za osobu?
Moje srdce o tobě znova pěje,
jak se s tebou krásně žilo, a vždy se s tebou směje.
Osoba jsem, která vyvolala v tvém nitru zlobu,
po tom, co zanechala jsem tě na dlouho dobu.
Teď jak vidíš, kráčím k tobě zadními vrátky,
hrozně moc chci tě zpátky.
Nevím, zda tě znova chci mít,
a bát se, kdy svět nechá tebe mi tě vzít.
Ze tvé ztráty by přišla další deprese,
která se s mojí osobou dvakrát nesnese.
Bát se, zda znechutíš mi opět žití,
nevědět, zda na tomto světě býti či nebýti.
Autor Richter Rosenheim, 09.05.2011
Přečteno 518x
Tipy 13
Poslední tipující: Anjesis, whiolet, Princezna.Smutněnka, Cizí neštěstí, Maryje..., Elisha, Šepot ve větru, Santara
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za první čtyři verše bych dala i st....ale ty se v tom ztrácíš..

11.07.2011 21:51:00 | whiolet

Za příběh a atmosféru esté...

09.05.2011 20:24:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí