Nedobytná dívka

Nedobytná dívka

Anotace: O lásce k holce která nemá zájem :). Však si přečtěte sami. :)

Tělo bez duše,
duše bez těla,
chodím pořád dokola,
nikdo za to nemůže.

Předat můžu lásku,
ovšem nikdo jí nechce,
dal bych ti tu krásku,
vypadá tak křehce.

Ty jsi nikdy nekradla,
přesto jsi mé srdce uloupila,
naše srdce do sebe ale nezapadla,
i tak jsi se do mé mysli vloudila.

Nevím co říct když tě uvidím.
O čem mám mluvit ?
Tiše doufám že se ti zalíbím,
když se na mě začneš culit.

Ovšem nemám u tebe šanci,
jsi dívka mých snů,
ty vyrovnáš se slunci,
doufám že bude konec těch dnů.

Dnů ve kterých chodím,
lásku hledám,
bahnem se brodím,
nikde jí nenalézám.

Chtěl bych tě,
ale ty mě ne,
jsem jako kotě,
v krabici zavřené.

Jsem tělo bez duše,
duše bez těla,
chodím pořád dokola,
kdo mi pomůže ?
Autor Henry_propper, 09.05.2011
Přečteno 604x
Tipy 4
Poslední tipující: Iv, Giginka, blueeyedgirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyzkoušel jsem.
Nevyšlo :) Ale aspoň jsem sebral odvahu :)

17.06.2011 14:26:00 | Henry_propper

Neboj se,zkus o ni víc usilovat :-)
V nejhoršim to nevyjde,ale co když jo?
Vy kluci to máte v tomhle těžký :-(

17.06.2011 12:23:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí