Básnička z bolavého srdíčka

Básnička z bolavého srdíčka

Anotace: Mnoho hádek, však láska jak hrom, snad překoná i bouřky hrom !

Když říkám Miluji Tě, zní to jako klišé,
však nemělo by tak to znít.
O lásce mnohdy ve verších se píše,
však my bysme ji měli žít.

Zda pravá jsem já pro Tebe,
či myslím snad jen na sebe ?
O tom často přemítáš?

Nechci planá slova psát,
jen jak miluji Tě dokázat !
Nejspíš právě namítáš !

Že skutek utek a chyby vidíš jen,
že budoucnost naše pryč je jak dnešní den ?

Nechci tropit hlouposti,
tobě na škodu,
spíš z lásky dělat drobnosti,
pro společnou pohodu!

Navždy zapomenout již na starou zlost,
přeci jen máme už toho oba dost !
S čistým štítem spolu jen býti,
za úplňku na měsíc, jak vlci spolu výti !

Miluji Tě,
ze srdce píši ta slova,
tak jak to cítím stále,
snad už nezlobíš se na mě za mou hloupost,
Miluji Tě,
opakuji znova a znova,
líbat chci Tě dále,
snad není ještě rozbořen náš lásky most!

Navěky Tvá K. <3
Autor dracekklarka, 09.05.2011
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí