Opatření

Opatření

Anotace: proti ublížení

Na konečky prstů stačilo ti pouta ukovat
aby jsi nemohl cítit její horké tělo
pozdější bolest v srdci mohla bych pochovat
pak všechno jak já chci, s klidem by se dělo

Na jazyk snad stačilo ti zámek dát
abys jí nemohl nikdy políbit
já se o tebe nemusela tolik bát
ty bys mi musel mlčky věrnost slíbit

Ty oči tvé, ty stačily by zavázat
abys jí nespatřil tehdy v dešti
já nemusela bych si dnes city zakázat
avšak pozdě již má mysl ta opatření věští

Tvůj klín bych do látky zamotala
abys jí nemohl rozkoš poskytnout
v náručí celého bych tě uschovala
...ach, kéž neslyšela bych jí nikdy zavzdychnout
Autor Kite.Kat, 10.05.2011
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Maryje..., Mraveneček, Metcheque
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dočkáš se hodnotného svazku
a najdeš tu pravou lásku.
Netrap se kvůli němu,
předej jinam svou něhu :-)

10.05.2011 14:43:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí