Neříkej mi, prosím

Neříkej mi, prosím

Anotace: Lyrika

Neříkej mi prosím, že mne máš rád,
ale že… nemůžeš se mnou být.
Budu pak chodit po smutných místech,
vyhledávat kouzla soumraku
a bát se, že ráno pro slzy neuvidím slunce.

Neříkej mi, prosím, že se ti po mně stýská,
ale že … nemůžeš za mnou jít.
Budu pak hlídat ulici, za záclonou,
jestli tě za rohem neuvidím stát
a bát se, že, pro tu tmu, oslepnu.

Neříkej mi, prosím, že na mne stále myslíš,
ale že…nesmíš mi to říci.
Budu pak hlídat hvězdy a měsíc na obloze,
věřit v ně jak v posly tvých polibků a něhy
a bát se, že je noční vítr ke mně nedonese.

Neříkej mi prosím nic a odejdi jak léto,
když hází za sebou své poslední polibky
v paprscích krátících se dnů.

A jako ranní mlha, co se zvedá z luk,
zvedni se z mých vzpomínek,
abych směla dál žít svobodná a sama.

Neříkej mi prosím, co všechno by bylo kdybys mohl a směl.

A nebo prostě … jen chtěl ?
Autor Maura, 10.05.2011
Přečteno 825x
Tipy 33
Poslední tipující: Emmelia, strawbery, vodnař, modrá..., Niky88, Gabrielle, lonelymaiden, trhla.marketka, carodejka, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, to muži umí dokonale...hezky napsané

22.07.2011 02:03:00 | strawbery

Kdyby nebylo slůvka kdyby,bylo by asi líp...
Moc pěkně napsané!

18.05.2011 08:09:00 | modrá...

nádherná :)

10.05.2011 21:05:00 | trhla.marketka

..ano,citlivá..ST.

10.05.2011 11:15:00 | Květka Š.

...
pro tu tmu - oslepnu /moc krásně řečeno/
...

Když Tě slova bolí,
ať neříká nic a udělá ...
Cokoli?

ST ...

10.05.2011 07:08:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí