Žluté..

Žluté..

Anotace: .. růže

Půdopokryvných růží na Slunci
jako podsadbu protuberancím
vysázím keřů vzory v obloucích
ať paprsky mé vyzvání k tanci

neodmítnou a od žlutých růží
smísí se s vůněmi věčného jara
pihovaté tělo s bronzovou kůží
vystaveno houšti, jež trny čmárá

po něm piktogramy sluneční lásky
na Slunci protančí noc plnou květů
stejné, s pihami na křídlech žluťásky
s Tebou, tam uprostřed motýlích světů
Autor Petbab, 10.05.2011
Přečteno 343x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jvacl, Mbonita, zenge, No Shame, Jiná, CULIKATÁ, labuť, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Masakrrr!! :-)

10.05.2011 20:36:00 | No Shame

..krásně žlutorůžová..

10.05.2011 14:21:00 | Květka Š.

Dnes budu tančit v paprscích Slunka se svojí láskou... možno malou procházkou.

10.05.2011 10:51:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí