Až sedmkrát se rozední

Až sedmkrát se rozední

Anotace: ..a bude víkend..

Až noc ráno posedmé probudí
a tma poputuje k černým dírám,
přitiskni mě celou ke své hrudi
a počkej, až vůni Tvou si nasbírám…

Až v ránu se noc posedmé naklání
a stíny Luny ukryjí se do spár,
polož si svou tvář mi do dlaní
a počkej, až vyhladím Ti obrysů pár…

Až noc ránu posedmé pošle snůšku slov
a přijde čas, kdy konečně zas jsme si blíž,
sfoukni mi z vlasů pírka sněhobílých sov
a počkej, až přečtu Ti z nich, jak chybíš…

Až ráno k noci posedmé přijde úlekem
a Jitřenka vyčerpá své hvězdné časy,
umlč mé rty jedním dotekem
a počkej, až řasa se dotkne řasy…

Až noc ránu posedmé poručí
a temno už ustoupí světlu vzad,
pojď si vzít tu lásku, co mám v náručí
a počkej, až Ti pošeptám…

…máš ji tu napořád…
Autor Jiná, 10.05.2011
Přečteno 384x
Tipy 36
Poslední tipující: Findë, Noc17, Azazen, la loba, emi-lee, whiolet, Tomáš Přidal, Mbonita, zenge, lonelymaiden, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako vše i tvé dílko má drobné chybičky, ale jako celek je moc krásné. Ty pocity jsou z tvé básně cítit a tak to musí být. S úctou Azazen

12.05.2011 11:19:00 | Azazen

některé rýmy mi trhali uši, jiné mi zase vzali dech...

11.05.2011 17:44:00 | whiolet

a tma poputuje k černým dírám.. Výbornej verš!

10.05.2011 20:24:00 | No Shame

děkuju :) já vím, počítám to od minulého víkendu ;)

10.05.2011 15:12:00 | Jiná

až sedmkrát se rozední, tak bude po víkendu :DD

* * *

ale chtěla jsem říci, že jsi kouzelnice...:)

10.05.2011 15:09:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí