Dvě Cesty

Dvě Cesty

Anotace: Trocha lásky, trocha reality a spousta nevyřčených snů...

Proč si zase nalhávat,
že je všechno, jak má být.
V našem srdci, v naší hlavě,
že neděje se vůbec nic.

Dostat jednou malou šanci,
poznat tvojí osobu.
Třeba změním názor na Tebe
a ta poblázněnost půjde pryč.

Se zlou se právě teď potýkám,
na rozhraní těch dvou cest.
Každá odlišnou životní poutí,
čím mám se nechat vést?

Jednou pocítit ten pohled,
vzpomínku na něj u srdce hřát.
Vědět, že jsem Tě zaujala,
pro tuhle chvíli nemám,
co víc si přát.

Rozum radí,
levá je ta Pravá.
Jistotu a realitu zaručuju.
Srdce zase,
že pravá je sice mírně vratká,
ale potom dojdu ke štěstí.

Tak čekám na ten den,
kdy nadejde ten čas.
Přijde ta rozhodující chvíle
a já vlastně zjistím,
jak ten svět vlastně funguje.

Vím, že se potřebuji postavit pevně na zemi.
Sny ztrácejí svou kouzelnou podobu.
Pochopit sama sebe, svoje okolí
a taky svoje potřeby,
co že to doopravdy vlastně chci...
Autor Cassée Moteur, 10.05.2011
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: Black Swan, Vee-Vee
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky si to vyjádřila. Přeju ti dost sil, ať už se rozhodneš pro jakoukoli cestu. Ale věřím, že je ještě brzo vzdávat svůj sen ;-)

12.05.2011 07:34:00 | Black Swan

Úžasný! Cítím z toho stejné pocity, které mě samotnou rozdělují a činí mě zatraceně nerozhodnou..

10.05.2011 21:16:00 | Vee-Vee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí