Z motýla larvou

Z motýla larvou

Anotace: .

Motýlem byla jsi
létalas' nade mnou
vískala mi vlasy
a milovalas' mne, asi

já nadnášel tě láskou
něžnými slovy
psal báseň ti na rty, hezkou
a ty..
ulétla jsi

Ulétla a spadla na zem
přímo pode mě - sem
já věděl, že to už nejsi ty
že už nejsi motýl lehkostí lásky nabitý

Nafoukla ses, vyletěla
praskla a přeměnila se v larvu
slizkou, namyšlenou..
a nechala mne samotného tady

ty jiná už jsi
zlá
ale já?..

stále jsem motýlem
co přitahuje
budoucí larvy..
Autor Sapphire, 10.05.2011
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí