Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: čekám a ty tu nejsi....

Já jsem tady, čekám,
kde jsi?
Jsem sám,
ty s někým,
měl bych jít,
dál cestou opuštěných,
po cestě lemované
morovými sloupy,
mám tě pořád v srdci,
ty koho tam máš?
Miloval jsem jednu,
bylas to ty,
teď čekám tu,
dýl než se sluší,
mrznou mi kosti
v těle,
mám dál tu přecházet
se svraštělým čelem?
Měl jsem jednou sen,
jen sen,
a hádej,
bylas v něm ty,
měl jsem budoucnost
s tebou,
vyrytou v srdci,
perem namočeným v krvi,
teď končí epitafem.
Autor Souný, 02.02.2006
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to smutné:(80

03.02.2006 13:17:00 | temnezakoutimojiduse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí