Láska dvou starých vážených lidí

Láska dvou starých vážených lidí

Anotace: ...přetrvá věky...

Pod seschlou třešní
líbají se dva staří lidé,
jejich povislá vrásčitá kůže
odpovídá kůře stromu.

. . .

Třešeň má značku,
srdce s jejich iniciály,
starý muž nechtěl
aby ji to příliš bolelo...

...přesto uschla

ovšem jeho paní,
ta se má čile k světu

. .

a když svítí hodně slunce,
v paměti dvou lidí
se zahřívají slunéčka sedmitečná,
která lezou trávou

.

v ochranném kruhu,
kolem vážené dvojice

...jejich láska
a náklonnost přetrvá věky...
Autor Tomáš Přidal, 11.05.2011
Přečteno 280x
Tipy 13
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jiná, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, v těchto lidech vidíme, že je to možné :) Moc pěkná.

11.05.2011 15:48:00 | Jiná

Láska dokáže trvat na věky, aj daleko za hranicemi našeho života... ST!***

11.05.2011 10:42:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí