Vrať se

Vrať se

Anotace: Vrať se

Náš vztah byl přece nádherný
Naše schůzky jedinečný
Já o tom musím stále při každé chvíli snít
Měli jsme přece tolik plánů
Vedle tebe já omládnul
A teď se mám spokojit s tím že už tě nemám mít

Tak pochop že ty mi scházíš
A mé srdce velmi trápíš
Když celý den já se samotou musím doma být
Tak vyslyš teď mé přání
A snaž se ať se vyplní
Protože další den bez tebe už já nemůžu žít

Vrať se – tak vrať se – vrať se ke mně
Vždyť vidíš já jsem na dně
Vrať se – tak vrať se – vrať se zpátky
Nebudou už mezi náma žádné hádky
Vrať se – tak vrať se – zpátky ke mně

Bez tebe nemůžu večer spát
Nemám se s kým radovat
Bez tvé přítomnosti já chci si život vzít



Tak si táhni – táhni dál
Já už se tě dávno vzdal
Ty jsi mi ukradená
Naše láska je zničená
Když si chtěla jít – tak si běž
Ale vrať se a dostaneš co zasloužíš!

Proč nadávat – a proč klít
Jiná bude dávat ty můžeš jít
Bude po mě stále toužit
Věrně mi po boku sloužit
Když si chtěla hrát – tak si hraj
Ale pozor neprohraj jinak uvidíš
Tvář mou
Rozhněvanou!

Nevracej se – tak nevracej se
Jinak dostaneš bičem přes tvář
Nevracej se – tak nevracej se
Jak zaslouží každý lhář
Nevracej se – tak nevracej se
Teď už je pozdě na tvou zpověď
Nevracej se – tak nevracej se
Nebudu tvá další obět
Nevracej se – tak nevracej se
Už nikdy
Slyšíš nikdy!!!
Autor Hugo Zhor, 11.05.2011
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí