Tvá vločka

Tvá vločka

Anotace: co vsákla se do mě

Na procházce po lese, na rameni přistála mi,
zašeptala do ucha, že jí cosi zebe.
Podíval jsem se já na ní,
a našel v ní kus tebe.

Malá vločka sněhová, co seděla mi vedle hlavy,
velmi nahlas plakala, že v zimě snadno ochuraví.

Hlasem tvým mi šeptala, že jí hrozná zima je,
že by se ráda zahřála a dál že zase poputuje.

Do dlaně já vložil si jí, ona se rozplakala,
že jí to zas hrozně pálí, a pomalu roztála...
Autor Psychicky.labilni, 11.05.2011
Přečteno 237x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí