Šedivá myš

Šedivá myš

Anotace: Stalo se to asi každému. Někdo se vám líbí ale ten, se na vás ani nepodívá...ne lichotivě.

Vždycky když tě vidím, moc ti to sluší,
Proto právě teď srdce mé buší.
Pokaždé se usmíváš víc než krásně,
Vždyť jen kvůli tobě, skládám básně.

Básně o lásce, nadějí a trochu vzrušení,
Mám tě fakt ráda, o tom nemáš tušení.
Procházíš kolem ale ani jeden pohled,
Nepatří mě, jindy a ani teď.

Vím, že nejsem jako jiné,
Na ty se usmíváš a velmi mile.
Jen na mě ne, protože jsem při těle,
Myslím na tě furt, i když je neděle.

Přesto zbožňuji takovýhle chvíle,
Na mě ne ale tváříš se uznale.
Stejně nevidíš, nebo spíš nechceš vidět,
Tamhle v rohu, na zadku sedět.

Sedím a myslím přitom na tebe,
Ty myslíš na jiné a to mě jebe.
Co vidíš na vychrtlé Katuši,
Lepší jsem já s Věstonickou Venuši.

Mám pár kilo navíc, to je velká pravda,
Určitě si myslíš, ta se nikdy nevdá!
Jasně, že se nevdám ale to je jinam,
Není však pravda, že na to nemám.

Tak řekni proč? Proč mi nedáš šanci?
Kluci se předvádí, jací jsou kanci.
Přede mnou ne, jsem jen myška šedivá,
Tak podívej se na mě, nejsem prašivá!

Strčila jsem do tebe, v hloučku davu,
Jenže tys neotočil ani svou hlavu,
Jediný pohled mi věnuj konečně,
Ale ne…tohle je zbytečné…
Autor Silvanas, 11.05.2011
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí