Sen o setkání

Sen o setkání

Anotace: 10.5.2011

Copak to slečno pořád počítáte?
Hvězdy na nebi
a proč se ptáte pane?

Myslel jsem, že až budou spočítané
řekl bych vám
že máte oči krásně tajemné

A proč svým veršům nedáváte jména
vždyť i každá láska jméno má
i když je v dálce a v čase ztracená

A jak poznáte, o čem se mi zdálo
kam odletět jsem chtěl
vždyť jsou to kouzla a čáry
chtít létat na vlasech bez křídel
Autor Ondřej Zlámal, 12.05.2011
Přečteno 377x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, Descardea, CULIKATÁ, Bambulka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...milá...snová...

12.05.2011 07:17:00 | Bambulka

Hmmm, příjemné počtení. ST!***

12.05.2011 06:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí