Nic...

Nic...

Anotace: co víc dodat?

Nic je stát na druhé straně snů, které stojí někde v dálce.

Nic je předpokládat, že víš, co druhá osoba cítí.

Nic je když zmizí něco, co tak moc chceš mít.

Nic je, když na okamžik slyšíš ticho.

Nic je prázdná skořápka srdečního svalu, který nechce nic cítit.

Nic jsou mé myšlenky ve vzduchoprázdnu.

Nic je má fantazie ztracená v bouřce.

Nic je to co bych si přála cítit a v srdci mít.

Nic je vše co mi chceš dát i vzít.

Nic je prázdnota a ticho a taky můj křik.

Nic je prosba moje a Tvoje vědomí.

Nic jsme my dva, já a Ty.

Nic je ve sněhu šlápota mého kroku.

Nic je můj tichý pláč a hlasitý vzlyk.

Nic je můj úsměv oproti tomu Tvému.

Nic je má smrt i můj život.

Nic to velké nic jsem já a to hlavně pro Tebe....
Autor Labanda, 12.05.2011
Přečteno 318x
Tipy 14
Poslední tipující: labuť, Pythonissa__, Mbonita, CULIKATÁ, Tamara, Květka Š., NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba pro něj nejsi jen nic,
ale snad i něco víc,
chce to trochu riskovat,
lásku jeho rozpoutat !
:)))

12.05.2011 17:24:00 | Pythonissa__

:-(((Tak asi to Jani není ten pravý
přijde nová láska a vše se spraví:-)

12.05.2011 14:29:00 | CULIKATÁ

Závěrečná věta je pro mě těžce bolavá... pro někoho jsi možno velké nic, pro jiné mnohem mnohem něco víc, než bys sama mohla myslet...

12.05.2011 07:33:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí