Někdy je tak těžké, zabít lásku ...

Někdy je tak těžké, zabít lásku ...

Anotace: http://nd04.jxs.cz/010/251/358b46b844_75702717_o2.jpg

Jsi můj sen, někdy i bolest.
Často mám dojem, že jsi můj stín.
Vzhledem k tomu,
že všude kudy chodím ,
kam se podívam ...
vidím, jenom Tebe ...
Svět jsou Tvé oči,
když zmizí v noci.
A zámek opodál,
je naše království štěstí,
jen nedovolit mrakům a dešti
zahalit ho temnotou!"
... Vím, jak může být studený,
když je všechno ze skla ..."
Chybí mi někdo,
koho jsem nikdy neměla....
Musím být silná
a po každém neúspěchu vstát a jít dál.
".. Jeden den
Zůstaň se mnou ..."
".. Jen nemilovaní, kteří milují,
budou rozumět .."
.. Něco, co nikdy nebude ..
"Miluji křičet Tvé jméno,
i když mě nikdy neuslyšíš..."
.. .. Miluji tvůj dotek
"...Možná osud mi dá novou šanci..."
".. Slova někde na hranici
mezi snem a realitou .."
".. Je to takový krátký příběh,
mohl bys napsat další díl .."
... Takže všechno přišlo k náhlému konci ...
Jsi moje inspirace,
moje inspirace, život,
všechno, co jsem ...
Tok vody určuje náš směr.
...já cítím, že láska selže ...
Hledám Tě v takových chvílích ...
ale nikdy nejsi poblíž...
...někdy je tak těžké, zabít lásku ...

Autor Labanda, 12.05.2011
Přečteno 490x
Tipy 21
Poslední tipující: Seanko, Psavec, labuť, Danger, Emmelia, Pythonissa__, Mbonita, CULIKATÁ, Tamara, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to bolestně překrásné, až mi prošel mráz po celém těle....

18.11.2011 18:51:06 | Seanko

Snad se objeví duha a rozáří Tvůj svět,láskou která je oboustraná...

13.05.2011 06:40:00 | Danger

Líbí se mi to !!

12.05.2011 17:08:00 | Pythonissa__

Láska se nesmí zabíjet...Bud´ kvete jako kytka nebo uvadne,ale zabíjet dobrovolně?...

12.05.2011 08:31:00 | modrá...

Láska, jak jistě všecí zamilovaní ví, není jenom o milování... někdy je to o jistém trápení, jenom ta trápení jsou někdy velká, někdy malá, záleží, co kdo si připustí a co si nechá dovolit... strádání nemá význam, k lásce nepatří. Tvé dílko vede k zamyšlení. Přeju Ti, ať štěstí jménem láska... Tě navždycky uchopí a už nepustí, bys byla šťastná a dosáhla teho, co chceš, si přeješ.

12.05.2011 07:36:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí