Nezapomenu

Nezapomenu

Anotace: V mém srdíčku žiješ a budeš žít dál...

Na rozhraní srdce
tam pomalu mokře a suše,
stékají slzy mé do průzračné tůně,
kolem se rozprostírá Tvá vábivá vůně...
Nikdy nezapomenu na tohle stýskání,
které mi přineslo jen a jen získání.
Získání v němž najdu svou vnitřní schránku
promněním vichřici do letního vánku.
Tak moc chci Tě zpátky....
Bolí to,když ztratíš všechno co máš,
když odejde ten,
pro koho všeho se vzdáš.
Tahle bolest mi dala tolik síly,
Život mi tě vzal,
mám zlomené srdce, ale musím jít dál
a dojít ke svému cíli.
Slunce najednou mi přináší
každy Tvůj pocit,
chybíš mi lásko, uprostřed dne,
na konci noci...
Byl jsi má výhra na téhle planetě,
ale už se netouláš se mnou po světě.
Mít lásku, tomu se nevyrovná nic,
já NIKDY NEZAPOMENU a budu si přát
být s Tebou stále víc...
Autor AAJenny, 19.11.2004
Přečteno 556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí