JSEM ZAMILOVANÁ

JSEM ZAMILOVANÁ

Anotace: Už jsem si myslel, že si s tím psaním dám pokoj, ale po dlouhé době mě napadlo něco dívčího, čehož mám na albu velice málo...

Sbírka: Věci neměnné

Jsem zamilovaná,
pocit jak z románu,
kde láska je vítaná.
Tak zpívám z plných plic,
jak vrabčák po ránu,
když slunko vyjde vstříc.
S hřejivou náplastí
V srdcové oblasti,
jsem zamilovaná.

Dálka je čím dál blíž,
jen ty si jediný,
kdo nademnou láme kříž.
Máš strach se začlenit
do naší rodiny
a současnost neměnit.
Než předem všechno vzdát,
to raději riskovat.
Jsem zamilovaná.

Příběh se nekonal,
však já jsem se vyznala
a ty stojíš opodál.
Snad je to tím osudem,
že známe se od mala,
na bolest sháním krém.
S hřejivou náplastí
v srdcové oblastí
jsem zamilovaná...
Autor patrikus, 12.05.2011
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vidíš, tobě zamilovaný jdou a já furt nic. :o)) ST!

12.05.2011 19:55:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí