Soužití

Soužití

Anotace: Tak to prostě je...

Na počátku jsi mi hlavu plet‘
sladký to závan naivity
Společně přes 21 let
a nyní zkouška reality

Každodenní shon nám vládne
zvyk se stává nutností
Láska skomírá a chřadne,
do srdce nás nepustí

Časem uvadlí a už nekvetem‘
usycháme jak luční kvítí ve váze
Oddáni práci a dětem
Život, jen tak nedá se..

Není jen jednoho vina
pouze vedle sebe být
a žít tak trochu každý jinak
tak odlišné než SPOLU ŽÍT!

Chtěla bych se na tebe těšit
až budeš se domů z práce vracet
Ne, neustále něco řešit,
co zaplatit a kdy co splácet…

Polibek ráno necháš mi na líčku,
budu k tobě vzhlížet zas
A někdy jen tak přineseš kytičku
víra v lásku už zůstane v nás.
Autor E.T.Jane, 13.05.2011
Přečteno 311x
Tipy 15
Poslední tipující: šuměnka, Tamara, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, labuť, Květka Š., nejsembásník, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale nemuselo by být
vše záleží jen na nás, na postojích
na vcítění a jaký máme třpyt
když pyl se od nás do prostoru rojí...:)

16.05.2011 10:35:00 | šuměnka

bok po boku, rok od roku, člověk by toho tolik neušel, jak ujde ve dvou :)

14.05.2011 08:12:00 | Severka

Krásná básen,hořké na ní je jen to, že je i pravdivá...

13.05.2011 17:33:00 | Maya VV

vždycky je
kousek naděje..

13.05.2011 08:48:00 | nejsembásník

Toužebná... snad se naplní...

13.05.2011 07:53:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí