Když jdu spát

Když jdu spát

Anotace: Už není naděje

Hvězdy na nebi už svítí,
lesknou se a třpytí.
Jsou v dáli malé a jasné,
průzračné a krásné.
Lehám si, pomalu usínám,
na všechno krásné
co prožila jsem s Tebou
vzpomínám.
V hlavě se mi vzpomínky jen hemží,
ale čas jde dál
dál běží a já konečně spím.
Zdál se mi jeden z nejkrásnějších snů,
opět jsem Tě mohla pohladit a políbit...
A já žasnu, jak vlastně sny vznikají,
je to snad pouhá myšlenka nadějí....?
Autor AAJenny, 19.11.2004
Přečteno 1590x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (13x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí