Venku v noci

Venku v noci

Anotace: Snaha o lehce intimní atmosféru letní noci, noční louky na kraji lesa ... s člověkem, po kterém toužíme ... Toužíc po tom, aby to byla pravda...

Nad námi byl koláč jen nocí kynutý,
s tisíci rozinkami místo těch hvězd,
když byl jsi nahý, vzrušením napnutý,
řešil jsem s tebou kam budu tě nést,
noční chlad prášil jsem po tvoji pleti,
s příměsí kouře z mé cigarety...
Něžně si objal mě, políbil na rty,
já zavřel oči a nechal tě dál,
toužil jsem po tobě další mé noci,
snad jsem svou šanci nepromrhal.
Autor Psychicky.labilni, 13.05.2011
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Edmond Kadad, Severka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí