Zas úsvit nový na kraj se snáší!

Zas úsvit nový na kraj se snáší!

Anotace: Další trochu zamilovaný písňový text...

Zas úsvit nový na kraj se snáší,
písničkou ptačí zdobí se den,
Múzy se smějí,z květů pel práší,
žluťásku, vyleť na louku ven!

Ochutnej šťávu z líbezných květů
a jejich krásou zmámit se dej,
křídla svá zlatá roztáhni k letu,
louka nás zvábí v taneční rej!

Opilí touhou jen tak se vznášet,
/snad sladký nektar prsty v tom má?/,
poleťme spolu smutky své zhášet,
jásavou píseň ať srdce zná!

Nad loukou kroužím, modrásek pouhý,
nebe jas barvu svou křídlům mým dal,
na tykadlech mám chuť milostné touhy,
slunce v Tvých očích bych spatřit si přál...
Autor Kozoroh 1, 13.05.2011
Přečteno 611x
Tipy 33
Poslední tipující: Live to fight, Gabrielle, carodejka, Azure angel, nejsembásník, Jiparo, Maryje..., Milásek, Monsignore, James Libustka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná ...ST.

30.05.2011 18:00:00 | Azure angel

tykadla slepená voňavým nektarem,
při startu křídla se zachvějí,
přiťuknem na lásku zvonivým pohárem,
do dalších prožitků s nadějí ...

20.05.2011 12:01:00 | nejsembásník

...něžná..ST

17.05.2011 19:16:00 | Maryje...

..tak ať se daří.. :-)

13.05.2011 20:53:00 | isisleo

Pěkná báseň,pěkné verše.Děkuji

13.05.2011 19:35:00 | ilaila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí