Bloudím

Bloudím

Anotace: *

Bloudím, nehledám
jen životem klopýtám sem a tam
Oči přivírám
nechci vnímat přetvářku a klam

Srdce mé však nespí
je otevřené dokořán
Bát lásky se nesmí
jaký osud mu bude přán?

Uzamčít se v něm může
ten co klíč třímá v ruce
Klíč ve tvaru růže
k zámku od trnové klece

Kdyby do té prázdnoty vstoupil
tajný přízrak z mého snění
Mé nejtemnější myšlenky loupil
však přinesl mi klid i rozechvění

Mohl by navěky dlít
i v nejzazším koutku duše mojí
Svou láskou nechci štěstí vzít
zkáza však mé bytí pojí

Bloudím, nehledám
labyrintem zármutku tam a zpět
Jako prokletý stín unikám
mé rány nepozná již svět
Autor Angela Valley, 13.05.2011
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja, Severka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taková smířená dekadence...

14.05.2011 11:41:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí