Vyznání lásky

Vyznání lásky

Anotace: Posuďte sami

Nedokážu říct co k tobě cítím,
proto to zkusím básní touto,
ty vždy krásně voníš kvítím,
spojuje nás nějaké pouto ?

Nevím proč myslím jen na tebe,
možná proto že máš krásné oči,
blankytně modré jako nebe,
doufám že teď jiskra přeskočí.

Ty, krásně se vždy usmíváš,
proto ti musím říct jak mám tě rád,
jsem šťastný když se na mě podíváš,
já už nechci být jen kamarád.

Musím se tě takhle zeptat,
možná se teď mýlím,
musím to už ze sebe vydat,
myslíš že se ti líbím ?
Autor Henry_propper, 13.05.2011
Přečteno 495x
Tipy 8
Poslední tipující: Iv, Radek.oslov.Šafárik, Divoženka1, Severka, jaňa, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ó ta je teda krásná! a milá :-)

17.06.2011 12:20:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí