Déšť

Déšť

Anotace: ,,Láska dokáže člověka proměnit. To ona způsobila, že jsem objevil, kdo jsem." ... jen mé pocity, nic hlubokomyslného...

Kapky deště dopadají
na okenní parapet
jaksi potají
se sem kočka drápe
měsíční svit
dopadá na růži
jímá mě jakýsi cit
hladí mě na kůži
vždyť je od něho
mého nejdražšího
tolik se toho dělo
mého nejbližšího
člověka kterého miluji
nade vše na světě
jemuž celý život zaslibuji
v jediné větě
a déšť vytrvale bubnuje
za okny...
Autor Vampyrella, 13.05.2011
Přečteno 404x
Tipy 1
Poslední tipující: Psychicky.labilni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí