O smutku

O smutku

Anotace: když se nedaří, tak se nedaří...

Proč úsměv z tváře mizí,
a štěstí je mi cizí?
Když na východu svítá,
proč neštěstí mě vítá?

Kam se poděla vášeň,
kam se poděl ten lživý cit,
co říká, že má smysl dýchat
chodit, čekat a být?

Tak životem svým znavená,
ptám se co to znamená.
Vše do ticha se pohrouží,
je napětí jak před bouří.

Tak přijď a otevři mi oči,
dej, ať ta dlouhá noc skončí,
snad zazpívej mi jedinkrát,
než přijde zase štěstí kat.
Autor Annie the wolf, 13.05.2011
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: Tamara, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

PS: oprav si "Zkončí" na "skončí" ;)

14.05.2011 13:29:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí