takové nic

takové nic

Anotace: nic

Zůstal v srdci ten,
kdo? snad jen sen.
skutečný jen na malou chvíli,
co by kdyby... my jsme byli.

byli a bylo to krasné moc,
že vnímám to až v tuto noc.
Dřív to nešlo. Mě to mrzí,
byl jsi pro mě až moc cizí.

a teď si stýskám kde tě mám,
lásko moje, kterou znám.
ty mi chybíš každým dnem,
bráníš kráčet za svým snem

Miluji a přeci nechci tě už znát,
stalo se, teď snažíš se být kamarád.
ani to ti nejde..
neboj mě to přejde.

Jsou to už tři roky tak co..

Bolí mě jen to že jsem nemohla řict,
co trápí mě a radějc řekla jsem nic.
a tvářila se kysele i když srdce plakalo.
pomalu a jistě nad námi se smrákalo.

Ale i kdybych chtěla, na tom kde jsme nezměnilo by se nic a to i kdybych chtěla sebevíc
Autor darkday, 14.05.2011
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: jaňa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí