..do Tvých rtů..

..do Tvých rtů..

Anotace: odpověď na jednu nádhernou zprávu...

Do tvých rtů, jako do šarlatu

Odívám ústa k vzácné chvíli

A uvězněná do těch šatů

Protančit hodlám se svým milým

Noc rozprostřenou v baldachýn…

°
Jen kroky úst jsou zrádné dosti

I rudá barva vábně silná

Milonga touhou nás dva hostí

Vášeň je v očích neomylná

když světlo záhy střídá stín…

°
Hlava už v záklon vláčně padá

Dech horce mluví od klína

Tvé prsty kreslí na má záda

srdce a šíp, jenž protíná

nás s vášní obřích mlhovin…
Autor šuměnka, 14.05.2011
Přečteno 459x
Tipy 37
Poslední tipující: jvacl, Jiná, Špáďa, NikitaNikaT., Dota Slunská, hašlerka, hloubavá, Paulín, Kars, Radek.oslov.Šafárik, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takové esemesky dokážeš jedině ty..to je prostě nádhera..

16.05.2011 17:49:00 | Jiná

Když odívání je víc než o dívání...

16.05.2011 00:24:00 | Špáďa

Milostná poezie jak od profíka!

14.05.2011 22:15:00 | hloubavá

tango-milonga sentimental
toť koktejl emocí

14.05.2011 20:29:00 | Mbonita

Noc do lásky oděná,
ve vášni probděná.....ST***

14.05.2011 08:43:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí