V očích

V očích

Anotace: * * * * * * * *

V očích máš jiskřičky
a v srdci plamen.
Na stole svíčky,
hvězdám šeptáš ámen.

Na loži touhy,
rozprostřená slast,
jen okamžik pouhý,
vnikáš do všech krás.

Vášeň je sopka,
otevírá chřtán,
pokožka hebká,
dotyky bez zábran.

Kapičky potu
v potok se mění,
tělo k tělu,
milostné chvění.

Vytryskla láva
zalila úrodný kraj,
hraje se blues citů,
vstoupili jsme v ráj.

Dozvuky otřesů,
sestup z útesu,
klidná hladina
do polibků oděna.....

................svítá
Autor Tamara, 14.05.2011
Přečteno 542x
Tipy 36
Poslední tipující: casla, mírně kousavý králík, Marcone, Bambulka, poustevník Jirka, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, EM EM, hašlerka, H.I.L., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Povedla se parádička.

17.05.2011 01:17:00 | Psavec

v očích je odrz mě samé
v gejzíru jisker pak plamen
v hlubině zraku Tvůj cit
a modro oblohy, co smí tě okrášlit :)

14.05.2011 22:48:00 | šuměnka

Líbí! Souhlasím s Damirkem i když já jsem pouze Mirek! ;o)))

14.05.2011 11:46:00 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí