Jsi...

Jsi...

Anotace: Milovanému...

Jsi ďábel převlečený za anděla,
jsi duch co dotýká se mého těla.
Jsi led, který mě pálí,
jsi obr, který je vlastně malý.
Jsi upír, co v zrcadle se vidí,
jsi spása, co podmaní si davy lidí.
Jsi touha, která se nesmí,
jsi král, žijící jako skřítek lesní.
Jsi šašek, který pláče,
Jsi stařec, který skáče.
Jsi noc co vydává se za den,
jsi realita, co vypadá jako sen.
Jsi slunce co svítí v noci,
jsi netvor, který se dostal k moci.
Jsi slepec, který umí malovat,
jsi vlkodlak, který umí milovat.
Autor AAJenny, 19.11.2004
Přečteno 774x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí