Srdce

Srdce

Anotace: jako důkaz něčeho...

Nedala jsem Ti víc než úsměv
smích spojený v lehkost tužeb
Pár fotek jako vzpomínku
na jednu holku...blondýnku...

Rty šeptají v barevné duze
nahotou propletené ruce
Chladivý dotek zůstal v nás
všechno přebolí...chce to čas...

Psaná slova bez významu
zamotaná v hlavolamu


srdce topící se v Rubikonu...
Autor Kett, 15.05.2011
Přečteno 420x
Tipy 22
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, jvacl, hyenka, Psavec, Jiná, Niky88, No Shame, CULIKATÁ, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S nádechem vzpomínky,
bolest, co utiší plamínky...
... m i l o v á n í.

Však jednou přide čas
a vy budete spolu zas...
... t y  a  l á s k á ...

15.05.2011 20:14:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí