Kateřina I.

Kateřina I.

Anotace: ...............

Je to dívka
připadá mi jako duhová panenka
má tolik barev v sobě
už nepotřebuji žádné barvy
na moje bílá plátna
ona kolem nich jenom projde
plátna najednou začnou
barvit se sami od sebe
jen myšlenkou
vznikají obrazy
které bych, jsem snad ani nezvládl
svou rukou
svým štětcem
byl bych jsem nezachytil tu chvíli
Autor Vlk v rouše, 15.05.2011
Přečteno 341x
Tipy 9
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Lenullinka, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když zalíbení maluje... ono samo je autorem obrazů našich myslí.

16.05.2011 06:04:00 | NikitaNikaT.

Myslím, že za to může láska...

15.05.2011 22:27:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí