Myšlenky

Myšlenky

Anotace: Takto to dopadá, když je vaše srdce 600 km pryč.

Koukám z okna na nebe,
lásko myslím na Tebe!
Copak asi zrovna děláš,
jak si života užíváš?
Snad tvé slzy nepadají
a tvé šaty nemáčejí.
Chtěla bych toho vědět moc,
kvůli Tobě probrečím i celou noc.
Kouknu zase z okna ven
a myslím na náš společný den.
Zda-li se mi někdy poštěstí,
obejmout Tě a vytáhnout z neštěstí.
Na otázky prý jsou odpovědi,
tyhle ale nevědi ani medvědi.
Nejspíš Tě asi miluju
a stále o Tebe usiluju.
Jedno ale vím,
nikdy nebudeš mým...
Autor moncik94, 16.05.2011
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: Morgenstern
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hehe pročpak závidět? :D není komu :D

21.05.2011 21:16:00 | moncik94

Pěkné, taková zamilovanost. Ó že bych záviděl :D

20.05.2011 22:24:00 | Morgenstern

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí