Počasí

Počasí

Anotace: Stejně jako počasí jsou naše nálady a city rychle měnící se...

Vítr fouká
a suší mi slzy,
co kvůli tečou.

Nebe zatahuje se
a mně dochází,
proč bez tebe se mi dny vlečou.

Kapky deště prší,
po obličeji stékají
a já se usmívám.

Na obloze slunce září,
kapky třpytí se a vím,
že tě ráda mám.

Duha se objeví,
barvami září,
za tebou už lásko běžím,

květiny se rozvíjí,
země se raduje a já se těším,
až do náruče ti skočím.
Autor emi-lee, 16.05.2011
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: EM EM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí