Bez dechu

Bez dechu

Anotace: Večerní "rychlovka", spíše výlev bolesti.

Nechals mě, protože sám jsi být chtěl,
a teď každou druhou nabaluješ, ba možná už i vybranou máš,
kéž by jsi si jednou uvědomil, co jsi měl!
Klidně se naší lásky vzdáš...
(a dávno už jsi vzdal)

Oči mě pálí ze slz,
z těch potoků slaných,
jen si dál mlž!
Těch bojů mých prohraných...
(šťastné konce asi nejsou)

Těžko se to říká, „nenávidím tě“,
ale bolí to méně než „miluji tě“,
miliony slov nevyřčených těch,
a ještě více bolestivých...
(vzít kudlu a vrazit přímo do srdce)

Co si myslíš kurva??
Že jsi nejlepší, že můžeš všechno??
Že srdce mé můžeš urvat??
Poslední zavití hleslo...
(a zmlklo navždy)
Autor K.., 16.05.2011
Přečteno 339x
Tipy 8
Poslední tipující: Azure angel, labuť, Divoženka1, CULIKATÁ, Mbonita, Bambulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...
milosrdná lež bolí víc než krutá upřímnost
...
Syrově napsané...je z toho cítit všechno,co v tom chce být ...

16.05.2011 21:47:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí