Prima

Prima

Anotace: bolestné prima..

Každý večer umírám
každé ráno rodím.
pouhé žití, všechno co mám
slzavé moře, vychladlý chrám
písečnou pláž s pichlavým kvítím.

Pomněnkou v zapomnění
černou slunečnicí
ač neznám tě, přece tě znám
při každém dešti,
při každém snění,
na tebe, milý, vzpomínám.

Jsi jako vločka
taješ sotva se objevíš
pak přijde zima,
druhá vločka
s kterou se rázem spřátelíš.
a je to prima!
prima je, když je zima.
Autor klajusenka, 16.05.2011
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Bambulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí