Pro jednu noc

Pro jednu noc

Anotace: ani nevim kam to zařadit? Noo nevadí

Do sítí polapíš moje nahý tělo,
tak jako ti před tebou
- přesně tak jak vám všem se chtělo-
Šaty mi vezmeš, vrátiš je až ráno
dveře na zámek,rozestlaná postel
-všechno je mi dobře známo -
V polštářích svíjím se,ty na mě skočíš
do svitu slunce,s tebou pod dekou
-a se slzama v očích -
Nedoufat, nevěřit, podřídit se jen
všechno pro trochu doteků
- po kterejch vyženeš mě ven -
Autor BlackAngel, 16.05.2011
Přečteno 315x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Dragoniana, Zefi, blueeyedgirl, emi-lee, CULIKATÁ, Bambulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí