Ty, Já, My? Spolu?

Ty, Já, My? Spolu?

Anotace: doufám tak moc, že budeme šťastní :)

Sbírka: Jen pro Něj

Miluji, když se mě dotýkáš,
když pouhým pohledem mě z oblečení vysvlékáš.
Hlavu si na tvé rameno položím
a vdechnu tu dobře známou vůni.
Veškeré starosti v tu chvíli odlložím,
mé srdce nebije, mé srdce duní!

Vzpomínáš, jak jsme se poznali?
Sympatie mezi námi právě nevládly,
postupně jsme se k touze doznali
a společné emoce nás oba ovládly.

Každý moment, který s tebou trávím,
říkám si: „ ...je možné mít tolik rád?“
občas mám pocit, že se snad dávím,
tyhle pocity každý by měl znát.

Jsem si námi tolik jistá,
až mi to strach nahání.
Takovými pocity každý jenom získá,
své pochyby a smutky zahání.

Chci tě milovat a chci s tebou žít.
Budeš tohle také chtít?
Autor Arleen.D, 16.05.2011
Přečteno 508x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí