Kateřina III.

Kateřina III.

Anotace: ....................

Stále vzpomínám na to krásné ráno
když jsme byli spolu
po dlouhé noci
bylo to už po půlnoci

byl to ten nejkrásnější polibek
v mém životě
který jsem ovšem nedostal
ale chutnal jinak
než všechny ostatní polibky
nebyl to polibek
až z daleké Francie
byl to polibek
až z dalekého světa fantazie
Autor Vlk v rouše, 17.05.2011
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Findë, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí