Ztráty a nálezy

Ztráty a nálezy

Anotace: ...

Nemám ani vindru,
přesto cítím se teď bohatý
v každém novém jitru
mojí odměnou jsi právě ty

jednu radost pomalu ztrácím
ale druhou jinde nalézám
ty jsi teď mým perem píšícím
díky tobě nejsem sám

nemohu ve svých slovech pominouti
jak vše špatné kvapem mizí
všechnu lásku, která ke mně proudí
samota zas jednou je mi cizí

na místech, která prázdnotou zela
nyní krásné květy bují
zasadil je anděl jménem Nela
dovol říct děkuji...
Autor Matty09, 17.05.2011
Přečteno 475x
Tipy 18
Poslední tipující: Snizek, Lioness, Sidonie89, Mraveneček, Psavec, Maryje..., Princezna.Smutněnka, CULIKATÁ, Jiná, blue, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednu Nelu znám, do anděla má daleko,ale pěkně si to sepsal, jsem už napůl na měkko ;)

17.05.2011 13:18:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí