Terapie

Terapie

Anotace: ...2 Lexauriny a k snídani Olwexia

Užívám ten chemický nadhled v granulích...
A z čeho krev tekla to už mě netýrá...
Ještě míň se dotýkám bolestí minulých..
...a myšlenka černá se mi v mysl nevtírá...
...jen stále srdce tepe tebou...
...a v myšlenkách jsi překrásná...
...v noci osamělé oudy zebou...
...ale nehrozí derniera předčasná.
Autor Cybermud, 17.05.2011
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Pevya, jvacl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lexaurinový pozdrav posílám..

26.05.2011 15:15:00 | Pevya

s lexaurinem může být i černá růžová...

19.05.2011 13:29:00 | jvacl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí