Touha

Touha

Anotace: jen ona může chápat smysl každého verše, každého slova

Sbírka: Touha a zklamání

Nechci mít tě celou, stačí mi být s Tebou!
Chtěl bych tě stále hladit, to mi doufám bude stačit.

Cítím Tvoje tělo, všeak nikdy nic se nedělo.
Miluji Tvůj dech, srdce tvé mi nech!

Nepřestávám na tebe myslet,
z hlavy mé by jsi měla zmizet!

Nevím co dělat mám,
Každou chvíli chci být s Tebou - sám.

A když hladím tvoje vlasy,
chceš mě taky – však jen asi!!

Usměj se! Je to krásná záře,
co rozjasní všechny smutné tváře.
Autor knuP, 17.05.2011
Přečteno 408x
Tipy 7
Poslední tipující: Judita, Vampyrella, Špáďa, EM EM, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí