Déšť

Déšť

Anotace: lež a jiné násilí

Mezi kapkami deště
ze spousty našich lží,
dohráváme to malé drama
a dav křičí: "Ještě!"

Snad konec příjde rychle
s těžkou oponou ticha,
ať cesty naše rozejdou se,
každá už jinam spěchá.

Jdi a nehleď zpět.
Kráčej bezeslova.
Tlukot srdcí zadusí déšť,
ten déšť co způsobili jsme my dva...
Autor Alain, 17.05.2011
Přečteno 442x
Tipy 7
Poslední tipující: casla, hloubavá, Eulinka, Dragoniana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí