Nedostupný sortiment

Nedostupný sortiment

Anotace: metafora na smůlu

Jsi zboží za výlohou
butiku Jana
Mají zavřeno
schválně ztratili klíč
Nepátrám po něm
stejně bych ho zahodila
Protože, když odemknu
utečeš

Dotýkáme se přes sklo
Postrádám smysl
Ustupuji dál, vyčkávám
V naději, že ho jednou
rozbiješ pěstí
Nehledě na škody
Já budu první pomocí
až budeš krvácet

Sedmička bílého je
kvalitní obvaz
Uzdravíš se rychle
musíš
Držím ti místo
post majitele
obchůdku Jolana
kam nikdo nechodí
Autor Mareritt, 17.05.2011
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: čas.běží, Zefi, CULIKATÁ, januve
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí