Ještě 3 dny

Ještě 3 dny

Anotace: ..a několik statisíc sekund..

Ještě 3 dny,
než stisknu Tě tak pevně, jak jen budu moci,
než budu vonět po Tvém horkém dechu,
než čas mi už půjde ku pomoci
a já se oddám k Tvého hlasu poslechu,
je to šílené…
Připadám si jak v nebesích ustlaná,
jsem schopna Ti lásku vyznávat
každý den od večera do rána…

Ještě 3 dny,
než ucítím Tvé rty plné vláhy,
než budu vonět po Tvém prstokladu,
než přijde ten můj poklad, tak drahý
a já rozpálím plody srdečních sadů,
je to mocné…
Hřeje mě pod hrudí a mrazí v zádech,
jsem schopna o Tobě tak dlouho psát,
až dokud mi nedojdou slova a dech…

Ještě 3 dny,
než zahřeješ ty mé studené útroby,
než budu nadýchaná Tvou vůní,
než mé oči samé jiskry nazdobí
a já vytvořím odraz zpod výsluní,
je to nezměřitelné…
Život stránku otočil na kouzelný příběh,
jsem schopna o Tobě tak přemítat,
až vůbec nevnímám ten světa koloběh…

Ještě 3 dny,
než přijedeš mi říkat, jak jsem Ti chyběla,
než už mi přestane tolik smutno být,
než černá obloha do třpytu vybělá
a já do ní začnu slzy štěstí šít,
je to magnet…síla…
Jsem v tom bezbranně uvězněna,
dýchám ten čas z plných plic,
připadám si jako skutečná žena,
jsem schopna tak obrovských citů,
co nedočkavě posílám Ti vstříc…

…a vím, že nezůstanou bez návratky…
Autor Jiná, 18.05.2011
Přečteno 399x
Tipy 22
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Psavec, la loba, Noc17, Tomáš Přidal, EM EM, zenge, Marcone, JohnyD., Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, počítám ;)

21.05.2011 17:02:00 | JohnyD.

krásné a určitě i on počítá dny a hodiny než tě sevře v náručí

19.05.2011 21:00:00 | la loba

A ted' už dva dny,znám to ,taky čekám.ST.

19.05.2011 07:25:00 | EM EM

Jak já Ti rozumím...
mohla bych se také vyznávat stále dokola
od rána do večera a zpět
na vše, kam pohlédnu, ve všem ho objevím
s ním jsem jak sehraný nebeský dvoukolák
s ním totiž dokážu mnohému rozumět...

18.05.2011 13:57:00 | šuměnka

Úžasné...četla jsem ji jedním dechem!

18.05.2011 13:35:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí