Tanec v dešti

Tanec v dešti

Anotace: Tanec v dešti.. myslím že jedna s těch méně povedených básní. :)

Mezi kapkami deště,
budeme si hrát,
a stále ještě,
budeš se smát.

Tvůj úsměv jako pohlazení,
od člověka milovaného,
i když budem nachlezení,
zbyde v nás něco milého.

Bude to sladká láska,
nikdy ona neuteče,
je to ta křehká kráska,
co vůbec nikdy neodteče.

Kapka za kapkou padá na nás,
já do očí se ti dívám,
všechno vypadá o hodně snás,
když tě vedle sebe mívám.

Radostně tančíme taneček lásky,
tvé oči mě svádí pouhým pohledem,
jsou jako ty nejkrásnější obrázky,
doufám že zítra bude podobný den.
Autor Henry_propper, 18.05.2011
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Iv, Lonely.girl, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Náhodou-skvělá !

17.06.2011 12:15:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí